Правила на форума

Изображение
Заключена
Потребителски аватар
emoto2
Собственик на форума
Мнения: 20
Регистриран: 09 май 2019, 09:19
Местоположение: Във форума!
Контакти:

Правила на форума

Мнение от emoto2 » 10 май 2019, 11:00

Всеки регистриран потребител на форума „EMOTO2.COM“ е задължен да спазва по-долу написаните правила. Потребител който е в нарушение на правилата ще бъде наказан с предупреждение, изтриване на регистрация или бан от администратор/модератор на форума.

1. Всеки потребител има право само на една регистрация във форума. При наличие на повече регистрации без основателна причина новите акаунти ще бъдат изтрити! Също така не се допускат регистрирани имена с обидно или нецензурирано/рекламно съдържание.
2. Преди пускане на тема трябва да сте се уверили, че се намира в правилния раздел на форума. Ако не Ви е ясно къде може да я пуснете, разгледайте всички форумни раздели предварително преди пускането на темата.
3. При пускане на нова тема, името на темата трябва да е точно и ясно написано, да подсказва на другите потребители какво съдържание може да има в темата, без дори да са я отворили.
4. При писане на отговор (мнение) или пускане на нова тема, задължително всичко трябва да бъде написано на грамотен БЪЛГАРСКИ език. Изключение може да се направи само на специфични думи или изрази който могат да бъдат само и единствено на АНГЛИЙСКИ език. Потребители който са чужденци и неразбират български език имат право да пишат само на АНГЛИЙСКИ език.
5. Забранени са отговори, нови теми или разпространението на файлове, свързани с всякакви хакове, вируси или порнографско съдържание.
6. Забранена е рекламата на сървъри, форуми или сайтове в отговори или нови теми на форума.
7. Забранени са обидите/псувните във форума. Неуважението към други потребители също не се допуска.
8. Всякакви опити за измама или даване на фалшива информация към потребителите на форума е абсолютно забранена.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Заключена

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта