кандидатура за сървър админ от con (DUST2.EMOTO2.COM [DUST2 V.I.P | 40 GBPS])
здравейте!
Име : Николай
Nick v igra : con
Възраст : 23
играя cs от 2008г ., имам голям опит като администратор доста сървъри , контролирам команди амх и т.н.
Харесвам вашия сървър и искам да бъда администратор, за да ви помагам и за по-добра и по-чиста игра
Ще чакам отговора. Благодаря ти
кандидатура за сървър админ от con (DUST2.EMOTO2.COM [DUST2 V.I.P | 40 GBPS])
-
- Регистриран: петък, 11:11 07/04/2023
- emoto2
- Собственик на форума
- Регистриран: четвъртък, 08:19 09/05/2019
- Контакти:
Re: кандидатура за сървър админ от con (DUST2.EMOTO2.COM [DUST2 V.I.P | 40 GBPS])
Здравей, виждам отскоро играеш в сървъра. Това описание което си дал "имам голям опит като администратор доста сървъри , контролирам команди амх и т.н." чесно казано ме разсмя доста. Въпреки това бих ти дал шанс да се докажеш в следващите 5 дни (до петък). Като продължиш да играеш редовно и като сигнализираш ако има нередност в сървъра или хакер. Също бих те посъветвал да използваш оригинална игра (steam) и да ме добавиш в него или в скайп.
-
- Регистриран: неделя, 15:41 04/06/2023
Re: кандидатура за сървър админ от con (DUST2.EMOTO2.COM [DUST2 V.I.P | 40 GBPS])
Hi there Con
Hope it's fine in English was hard to translate all the Bulgarian to get this far into the homepage hehe
Anyway I have been playing on the server for some time now, and I have noticed a spike in cheaters coming to the server and ruin the fun. I want to offer my help to keep the server and fun going strong.
Don't know how much information you want, I'm from Denmark been playing CS since 1.3 - CS:S and CS:go on a high level and feel confident in my skills and experience to determine if a player is using external programs to gain an unfair advantage.
But feel free to write me
Take care
/ ATW | Lokkeduen
Hope it's fine in English was hard to translate all the Bulgarian to get this far into the homepage hehe
Anyway I have been playing on the server for some time now, and I have noticed a spike in cheaters coming to the server and ruin the fun. I want to offer my help to keep the server and fun going strong.
Don't know how much information you want, I'm from Denmark been playing CS since 1.3 - CS:S and CS:go on a high level and feel confident in my skills and experience to determine if a player is using external programs to gain an unfair advantage.
But feel free to write me
Take care
/ ATW | Lokkeduen