Правила на GUNGAME.EMOTO2.COM >< GUN GAME © сървъра

Изображение
Заключена
Потребителски аватар
emoto2
Собственик на форума
Мнения: 40
Регистриран: 09 май 2019, 09:19
Местоположение: Във форума!
Контакти:

Правила на GUNGAME.EMOTO2.COM >< GUN GAME © сървъра

Мнение от emoto2 » 10 май 2019, 11:08

Всеки свързан/влязал играч в „GUNGAME.EMOTO2.COM >< GUN GAME ©“ сървъра е задължен да спазва по-долу написаните правила. Играч който е в нарушение на правилата може да бъде наказан с промяна на име, слай, кик или бан от администратор на сървъра.

1. Забранява се играта с всякакви хакове или скриптове в сървъра. Защитата на сървъра от хакове е направена да блокирва хаковете на играчите. Тези играчи, на който неможе да им бъдат засечени и блокирани хаковете ще получават бан завинаги от администратор на сървъра.
2. Забранява се всякакъв опит за реклама на чужд сървър или сайт в името на играча, чата или микрофона. При заобикаляне на защитата на сървъра в чата, играчът ще бъде баннат завинаги от администратор на сървъра. Рекламното име ще бъде променено от администратор на сървъра. Ако играчът промени отново своето име с реклама, тогава ще бъде баннат завинаги. Играч който прави реклами по микрофона ще получава бан завинаги.
3. Забраняват се псувните/обидите по имената/чата/микрофона към администратор или вип играч в сървъра. Наказанието от администратор на сървъра може да бъде слай, кик или бан по преценка.
4. Забранява се спамът в чата/микрофона. Спам може да се разбира постоянното пускане на безсмислени или еднакви съобщения в чата, пускането на музика продължително време по микрофона. Наказанието за спам може да бъде кик или бан за време по преценка на администратор на сървъра.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Заключена

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост