Правила на АДМИН играчите

Изображение
Заключена
Потребителски аватар
emoto2
Собственик на форума
Мнения: 20
Регистриран: 09 май 2019, 09:19
Местоположение: Във форума!
Контакти:

Правила на АДМИН играчите

Мнение от emoto2 » 26 мар 2021, 23:24

Всеки свързан/влязал админ играч в сървър на „EMOTO2.COM“ е задължен да спазва по-долу написаните правила. Админ който ги нарушава или нежелае да ги спазва ще му бъдат премахнати правата с или без предупреждение.

1. Забранява се подсказването чрез админ чата когато админът е мъртъв.
2. На админът е разрешено да мести себе си в който и да е отбор когато си поиска. Също така има право да мести други играчи който са AFK в Т или СТ отборите с цел балансиране на играта.
3. Може да променя САМО рекламните или такива обиждащи лично него никове на играчите члез amx_nick командата. Всякаква друга промяна на никът е забранена.
4. Slap/Slay - Единствено има право да използва слап за да „удари“ играч който забавя играта (не отива да залага или обезврежда бомбата). Slay е позволено да се прилага в случаите когато играчът обижда админа, играе с хакове и допълнителни добавки, рекламира или спами.
5. Кикването на играч от админ е позволено само когато играчът обижда админа, играе с хакове и допълнителни добавки, рекламира, спами или играе „no kill“. Всеки друг кик на играчи който не е описан е строго забранен.
6. Всички причини описани от 5-та точка важат и за бан правата. Единствено постоянни банове може да се слагат на играчи с хакове и допълнителни добавки или такива който се опитват да рекламират чужди сайтове и сървъри.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Заключена

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта